Abonnee worden

HERO is onmisbaar voor financiële en juridische professionals en academici in herstructurering, recovery, insolventie, waardering etc. Zij zijn werkzaam bij adviesbureaus, accountancykantoren, advocatenkantoren, rechterlijke macht, universiteiten en financiële instellingen. Centraal staat dat de inhoud van HERO gericht is op de dagelijkse praktijk. 

 

PROEFABONNEMENT

Profiteer nu zes (6) weken van gratis toegang. Alles wat u hoeft te doen, is zich aanmelden als abonnee met onderstaand formulier. Dit proefabonnement wordt na zes weken automatisch omgezet in een jaarabonnement. Wilt u dat niet, dan stuurt u voor de termijn is verstreken een mail aan info@madlex.online om het abonnement te stoppen. 

 

(JAAR)ABONNEMENT

Een abonnement kost € 376,95 exclusief 9% BTW per jaar. Dit abonnement geeft u toegang tot (het archief) van blogs, noten, praktijkgerichte - en academische artikelen.

 

U kunt zich met onderstaand formulier aanmelden voor een abonnement, waardoor u direct toegang tot HERO heeft. Facturering geschiedt door middel van een factuur, verstuurd aan het emailadres van uw account.

 

Het abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Opzeggen van het jaarabonnement kan tot een (1) maand voor verlengingsdatum.

 

De abonnee verklaart zich akkoord met de algemene voorwaarden en verwerking gegevens.

 

Het abonnement betreft een (1) licentie voor de persoon die het afsluit.

 

DATALEVERANTIES EN COLLECTIEVE ABONNEMENTEN

Voor dataleveranties middels contentintegratiesystemen als LegalIntelligence en rechtsorde en voor meerdere online aansluitingen op een of meerdere vestigingen neemt u contact ons op.

 

NIEUWSBRIEF

Verschijnt eens of meer per maand.

Indien u alleen de (gratis) nieuwsbrief wenst te ontvangen kunt u een mail sturen aan info@madlex.online

Bedrijfsnaam *
Aanhef *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mailadres *
Straatnaam *
Huisnummer *
Huisnummertoevoeging
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer